По принцип много "одумвам" злото /злото според мен /. А ти ще можеш ли да ме опровергаеш, че злото според мен не е зло?
Конкретно, за какво претендираме ние християните? Какво прави този човек, който имаш в предвид, а ние /според теб/ не правим
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Клюкарство- когато говориш/пишеш/ лъжи за хората. Зад гърба им.
Одумване- когато говориш/пишеш/ истини за хората. Зад гърба им.
И двете са грях според Бог, не според мен.
Одумване - не значи да посочваш злото.
В скритата част на ф-ма има тема, в която са написани всички негативи,
в които няма как да е Йешуа- Исус Христос.
В този човек няма нито един от тези негативи.
-----------------------------------------------------
Пише се - 'имам предвид', а не - 'имам в предвид'.
Ако са зад гърба, ти как позна за кой стана въпрос, щом не съм казвал кой е? Ако въобще си познала. Как може да познаеш, ако не съм ги казал тези неща вече, явно не зад гърба. Защо искаш да ме изкараш някакъв одумвач? Винаги към готов да застана зад думите си. Просто ми е интересно и любопитно да застана. Затова и ти си мислиш, че се ориентираш за кой става въпрос, защото явно съм говорил на някой същото, каквото и тук.
Пак ти напомням да прочетеш всичко, което съм писал за този човек за да видиш, че никъде не казвам кой е. В случая не е важен конкретният човек, а принципно, че има хора, които отговарят точно на описанието за месиански юдеи. Също и че говоренето им е различно. Това е важното, а другото е от тебе.
пп не се хващай за буквата /този път в буквален смисъл за буквата/. Гледай да разбираш смисъла! Думата одумване я написа правилно, но смисълът и беше измислен от теб в случая, понеже за случая думата е безмислена. Колкото може да се одумва злото, толкова и тя е точната дума.
Между другото, може би преди 10 години бях попаднал на въпрос как се пише "предвид" или "в предвид". Така и не можах да свикна с правилното изписване, затова го пиша и ще го пиша така занапред.
Между другото, ако започнат буквите да са ни пречка в общуването, надали са само буквите ....ако мъ разбираш....