Автор Тема: Ник Вуйчич идва в България  (Прочетена 49 пъти)

Неактивен Петър

  • Група християни
  • *******
  • Публикации: 362
    • Профил
Ник Вуйчич идва в България
« -: февруари 09, 2020, 10:24:18 am »
 

http://www.evangelskivestnik.net/?page=news&id=8167

По покана на Обединени евангелски църкви в България световноизвестният лектор Ник Вуйчич (австралиец със сръбски произход) ще посети страната ни през април тази година. Ник е уникален поради това, че е роден без крайници.

Ето и неговото послание, записано в кратък видео клип, в който харизматичният мотиватор, посветен християнин, приветства българските си почитатели.

В него той казва: "Здравей, България! Аз съм Ник Вуйчич и съм изключително развълнуван най-накрая да обявя, че смятам да посетя вашата страна през април 2020 година.

В събота на 11-и април, в София, аз ще споделя моята невероятна история за това как Бог напълно ме преобрази и ме превърна в човека, който съм сега. Ще ви разкажа и за надеждата, която открих в Него.

В моето послание аз ще споделя за вярата, надеждата и любовта, които намирам само и единствено в Бога чрез Неговия Син Христос.

Кажете на всички ваши познати, така че да се присъединят към нас в събота вечерта на срещата ни в София. Ще се видим в София."

Срещата с Ник Вуйчич ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, на 10-и април от 19.30 часа, а в София всички желаещи могат да чуят посланието му в зала 1 на НДК в 18.00 часа на 11-и април, събота.

Видеоклипът с краткото послание на Ник можете да изгледате тук:
https://www.dropbox.com/s/ysarp2r08y0jdzs/Nick%20Vujicic%20greets%20Bulgaria.mp4?dl=0

« Последна редакция: февруари 09, 2020, 11:13:22 am от Петър »